NU BLOGG NY BLOGG NU BLOGG OSVOSV

lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se lnyman.blogg.se


Tisdag

Nu sitter jag redo för att åka till stan, ska bara invänta Henrik som så småningom kommer. Jag lyssnar på min p-list på spotify som heter lugn å fin, och mina ögon blir tyngre och tyngre. Jag kan erkänna att sängen känndes stor inatt och jag sov dålig. Igår laddade jag ner ett spel till mobilen som heter clouds & sheep, och det har jag ägnat större delen av natten åt. Det går ut på att man ska ta hand om en flock(?) lam, mata dom och så. Haha så typiskt mig. men det slöt rätt som det var att fungera, så nu vet jag inte vad jag ska hitta på.

Nu är han på G, min man!

Puss

Måndag igen

I helgen har det varit mycket, men det har varit kul. I lördags så jobbade jag, men vi stänger 4 så det var inte så många timmar. Efter jobbet så hämtade jag Henrik så handlade vi och åkte hem till mig, mamma och pappa var borta så vi var hemma med hundarna, vi åt godis och tittade på tv - en bra lördagskväll.
Söndagmorgon åkte vi till Hemse för att byta om och göra oss i ordning för Dop - Henriks systerbarn. Det var rätt nervöst att åka med, första gången jag var med och träffade släkten (stavning?), och jag har en viss förmåga att bli nervös när det kommer till sånt. Dopet var jättefint och Henrik blev fadder. Efter cermonin i kyrkan åkte alla hem till Linnéa och Roy och åt himmelskt goda kakor, det bjöds även på tårta med efter 6 sorters kakor så orkade jag helt enkel inte någon tårta.
Till doppresent till Lilly köpte jag och Henrik ett fint smyckeskrin, jag var lite orolig att någon annan köpt likadant eller att hon skulle få många smyckeskrin. När dom då öppnade pressenterna ett efter ett så blev det rätt många halsband och ett armband - så när dom öppnade mitt och Henriks sista paket så tror jag dom blev glada att få ett fint smyckeskrin - jag och Henrik kände oss helnöjda. Det var absolut ett jättebra dop, mycket fint var det!

Efter dopen åkte vi till Hemse och åt lite mat sen såg vi skräckfilm - jag HATAR skräckfilm, men till och med jag vågade titta, men hjälp av Henriks lugnade närhet. Jag sov till och med som en gud, lite stolt blir man ju.
Eftersom att både jag och Henrik var lediga så tog vi en redig sovmorgon idag, det var välbehövligt. Sen åt vi frukost, och efter det har vi knappt lämnat soffan. Det har varit jättehärligt, vi har planerat en sväng till stan imorgon för vi behöver köpa en del saker. Farsdagpressent T.ex. Jag vet vad jag ska köpa till pappa och hoppas han blir glad!

Nu är jag hemma med mamma, Henrik är på träning. Jag och Henrik har sovit tillsammans en vecka i rad nu, så det kommer nog allt bli lite tomt i natt! Eller så somnad jag på en gång, man vet aldrig, haha!










November

När jag igår i slutet av jobbpasset skulle fixa med tidningsreturerna så insåg jag att det nu är November, hur konstigt är inte det? Då jag insåg att det bara är en månad kvar till man äntligen får börja med julkalender, så köpte jag bingolottos julkalender som dom varje år säljer, 50 kr kostar den, en till Henrik, och en till mig själv. Jag tror absolut inte att jag kommer vinna något, men jag tror att Henrik den turgubben kommer göra det. Efter som att vi säljer lotter på jobbet så har jag någon få gång köpt hem två lotter till mig och Henrik, än så länge så är det bara Henrik som lyckats vinna. Själv så har man aldrig vunnit något, men det kommer väll. Eller så är det helt enkelt så att jag har otur i spel, tur i kärlek? Jag tror på det!

Idag är det torsdag, och jag är ledig, även imorgon är jag det. Jag har nu fått schema för resten av månaden och det är inte alla mycket tider faktiskt, varannan vecka trå dagar utan helg, och vannan tre dagar och då jobbar jag helg. Känns inte som dom 50% jag är lovade, men det är det nog.

Jag har ännu inte lyckats bli frisk, utan om nätterna och när jag vaknar så hostar jag något fruktansvärt. Lite bättre är det nog, men inte mycket. Jag vill egentligen ut och springa, men halsen tillåter inte då jag vet att jag kommer få problem med astman.

i helgen så ska jag först på lördagen jobba, det är rätt trevligt att jobba helg, det syns rätt mycket på lönen när man gör det, och sen på söndag ska jag på dop, det var så längesen jag var på dop i kyrka, det ska bli kul.


Nu sks jag gå ner och umgås men två fina hundar!
PUSS

RSS 2.0